8000-en jól szól a Zsiguli (2012-10-20)

Mivel a bajnoki pontversenybe nem tudnak és nem is akarnak beleszólni, az első gyorsaságira látványt, a másodikra hanghatást ígérnek, de az sem kizárt, hogy vasárnapra felkerülnek a VFTS-re a kopott slickek.

Zsíros Imre: – Tizedik éve támogat minket a Lézer Irodatechnika, akik azt mondták, tarthatatlan, hogy az idén még nem mentünk bajnoki futamon, úgyhogy jó lenne, ha összekapnánk magunkat és bepattannánk az autóba. Nekünk sem volt ellenünkre a dolog, így beneveztünk a Baranya Kupára.

– Kiscsatári (Imre) is most indul először az új VFTS-sel, úgyhogy ő lesz az ellenfél. Bár azt mondta, hogy ha most elverem, akkor elad mindent. Képes, és tényleg megteszi, úgyhogy lehet, kivételesen nem verem meg.

– Mivel ezen az egy versenyen indulunk, nem szeretnénk beleszólni a többiek dolgába, akik egész évben mentek. Ezért azt tervezem, hogy az első gyorsaságin látványosan megyünk, a másodikon pedig gyorsan. Azt sötétben rendezik, a nézők úgysem sokat látnak belőle, de a hangot hallják és 8000-en jól szól a Zsiguli.

– A vasárnapi taktikát aznap reggel döntjük el, de az is lehet, hogy felteszem a kopott slickeket és akkor keresztben megyünk mindenhol. Valószínűleg a közönség is jobban örülne ennek.

Forrás: http://www.bevezetem.hu/cikk/8000-en-jol-szol-zsiguli

Tetszik? Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.